Workshops

Door de jaren heen heb ik veel verschillende workshops ontwikkeld voor mijn eigen bedrijf, mijn werk bij Royal Talens en voor bedrijven. Ik verzorg zowel online als op lokatie workshops. Mijn expertise is mixed media (gemengde technieken), daarbij plak ik materiaal in mijn werk en/ of ik gebruik verschillende materialen om kleur aan te brengen. Het meeste workshops zijn abstract en als het om figuratief werk gaat leer ik de deelnemers hoe ze een afbeelding over brengen op de ondergrond. Teken vaardigheid is dus niet nodig.

De duur van een workshop is uiteenlopend van een uur, middag tot een dagvullend programma.

Workshops zijn qua materiaal aan te passen aan het materiaal dat voor handen is.

Heb je interesse neem gerust contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

 • Productkennis

  Onderdeel van mijn creatieve proces is het experimenten met verschillende materialen. Hierdoor en door mijn werk bij Royal Talens, heb ik door de jaren heen een enorme kennis opgebouwd. Van allerlei verschillende schildersmaterialen.

  Productkennis 
 • Mixed media

  Mijn expertise!! Leuk om kennis te maken met verschillende schildersmaterialen en technieken. Ook een vrije techniek waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Inmiddels heb ik al meer dan 30 workshops ontwikkeld.

  Video Mixed Media cursus 
 • Acrylic pouring

  Een niet meer weg te denken techniek. Het gieten van acrylverf. Een hele leuke (en verslavende) techniek die eigenlijk iedereen kan. Inmiddels heb ik een aantal verschillende workshops ontwikkeld met deze techniek.

  Video acrylic pouring 
 • Aquarel

  Bij Aquarel werk je (zoals de naam al zegt) met veel water. Een techniek die heel populair is, maar niet het meest makkelijke. Ik geef daar natuulijk wel een mixed media draai aan door pen en/ of stift toe te voegen.

 • Textiel

  De meeste mixed media workshops kunnen ook op stof uitgevoerd worden. Als het gaat om een decoratief werk gebruiken we acrylverf. Voor kledingstukken werken we me textielverf, zodat het stuk gewassen kan worden.

  Video ecoline op textiel 
 • Mini's

  Voor beurzen ontwikkel ik speciale workshops van maximaal 1,5 uur. Deze workshops ontwikkel ik rondom een techniek of product. En omdat ze zo kort zijn ideaal om met meerdere kleinere groepen creatief aan de slag te gaan.

  Video parelverf