Workshops

Met mijn achtergrond als Mixed Media kunstenaar heb ik over de jaren een brede kennis opgedaan over de vele verschillende producten die op de markt zijn. Het is mijn passie om deze kennis over te brengen en daarnaast mensen enthousiast te maken over hun eigen creativiteit. Daarbij is mijn doel om mensen uit hun denken te halen en ze te laten ervaren wat een bepaald materiaal doet en ze verbaast te laten staan van het resultaat.

 • Online workshops

  Workshops geeft ik online of op lokatie. De duur is afhankelijk van de grote waarop we werken. De meeste workshop duren 2 tot 2,5 uur.

  Voor de online workshops gebruik ik Teams. Deelnemers ontvangen een link naar de workshop en kunnen de workshop achteraf nog terugkijken.

  Online workshop bekijken >

 • Product kennis

  Mijn workshops zijn zo ontwikkeld dat er geen kennis nodig is van tekenen en/ of schilderen. Mijn doel is om mensen te laten ervaren hoe je met een product werkt. Wat de effecten zijn, maar vooral ook om hun eigen ervaring daarin mee te nemen. Iedereen heeft een eigen handschrift en het is mooi om dat op het einde terug te zien.

  Productkennis >

 • Mixed Media

  Mijn expertise! Het mengen van verschillende materialen om tot een schilderij te komen. Ik gebruik verschillende media om kleur aan te brengen b.v. acrylverf en inkt. Vaak gebruik ik ook materialen die ik in het werk verlijm, zoals zand en papier. Voor veel deelnemers nieuw en een hele leuke manier om in een keer kennis te maken met verschillende media. Inmiddels heb ik al meer dan 20 mixed media workshops ontwikkeld.

 • Acrylic Pouring

  Acrylic pouring is nu al jaren een populaire techniek. Voor deze techniek ga je acrylverf verdunnen en vervolgens gieten. Tijdens de workshop leer ik de deelnemers wat de effecten zijn van verschillende toevoegingen en hoe ze het gegoten werk kunnen beïnvloeden. Inmiddels heb ik 5 verschillende workshops rondom deze techniek ontwikkeld.

 • Aquarel

  Bij aquarel werk je met veel water (zoals het woord al doet vermoeden). Op dit moment een veel gevraagde toepassing, maar niet de meest eenvoudige. Vandaar dat ik een aantal workshops heb ontwikkeld rondom aquarel. Daarbij geef ik er graag een mixed media draai aan door er ook met pennen en/ of pastels in te werken.

 • Journals

  Ik heb een voorliefde voor boeken, dus het kon niet uit blijven om ook daar workshops rondom te ontwikkelen. Er kan gewerkt wordt op een bestaand schetsboek of de deelnemers stellen een eigen "junk journal" samen. Uiteraard komt er op de cover een waar kunstwerk!

 • Textiel

  De meeste workshops zijn met hier en daar een kleine aanpassing ook op textiel uit te voeren. Voor het werken op kledingstukken gebruiken we textielverf. Kunstwerken voor aan de muur kunnen ook in acrylverf worden uitgevoerd.

 • Mini's

  Speciaal voor beurzen ontwikkel ik kleine workshops rondom een techniek of materiaal. Deze workshops duren maximaal een uur en kunnen dus meerdere keren achter elkaar gegeven worden.