Commissies

Ook voor het laten maken van een schilderij in opdracht ben je bij mij aan het goede adres.

Ga samen met mij om tafel om te bespreken wat de wensen zijn. Ik kan zelfs bij u thuis komen als u niet zeker bent over de juiste maat en/of kleur. Met mijn achtergrond in interieur vormgeving kijk ik graag mee. Het is ook mogelijk om een zoomgesprek te voeren als u niet in de buurt woont. Als we het eens zijn over maat, ontwerp, kleur en prijs, begin ik met het maken van jouw abstracte schilderij. Wanneer het schilderij is voltooid, stuur ik een paar foto's ter goedkeuring. Uiteraard is het mogelijk om nog wijzigingen aan te aanbrengen als je denkt dat het niet precies is wat je voor ogen had.

Alleen wanneer u volkomen tevreden bent, kunt u uw schilderij rechtstreeks kopen via deze website. In het geval dat u het gevoel heeft dat het schilderij niet het juiste schilderij is voor uw ruimte, geen zorgen... u bent NIET verplicht om het te kopen. Ik zal het dan via de regulieren wegen verkopen.

Ten slotte zijn mijn commissieprijzen gelijk aan de prijzen van al mijn originele schilderijen, die al in mijn galerij staan.

Contact