Bekijk mijn werk

Hieronder een greep uit het werk dat ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Klik op de linken in de tekst om meer te zien.

 • Fotografie

  Door mijn grafische achtergrond heb ik een goed gevoel voor kleur en compositie. Daarnaast heb ik oog voor detail. Deze eigenschappen komen goed van pas tijdens het fotograferen.

  Kijk verder >

 • Video

  Ook voor het maken van video komt mijn achtergrond als grafische vormgever van pas. Naast het maken van video's ga ik ook regelmatig live op social media.

  Kijk verder >

 • Workshops

  Voor mij is het creatieve proces een manier van expressie. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen creatief is. Door mijn kennis over te brengen wil ik andere inspireren om zelf aan de slag te gaan.

  Kijk verder >

 • Productkennis

  Door te werken met gemengde technieken heb ik door de jaren heen veel productkennis opgedaan. Door mijn werk bij Royal Talens heb ik mijn kennis verdiept en het productie proces van dichtbij kunnen zien.

  Kijk verder >

 • Vormgeving

  Grafische vormgeving is eigenlijk een steeds terugkerend onderdeel van mijn werk. Of het nu gaat om een flyer of een website. Ik heb een brede technische kennis van verschillende Adobe programma's.

  Kijk verder >

 • Kunst

  Naast mijn werk maak ik ook zelf abstracte mixed media kunst. Voor mij een manier om mijn rust terug te vinden. Mijn werk is herkenbaar door het gebruik van reliëf, natuurlijke kleuren en materialen.
  Kijk verder >

  .

Publicaties

Toegegeven het meeste van mijn werk vindt online plaats. Dat maakt het wel heel bijzonder als er een project gepubliceerd wordt in een magazine!

Bekijk