Grafische vormgeving

Naast het maken van kunst heb ik ook een grafische achtergrond. Voor verschillende bedrijven en organisaties heb ik de afgelopen jaren grafisch werk gemaakt. Hieronder volgen een aantal mogelijkeheden van werk dat ik kan bieden. Zoekt u iets wat niet hieronder vermeld staat? Stuur mij vrijblijvend een mail naar info@sionasnel.com. Dan gaan we kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.

 • Webdesign

  Door de jaren heen heb ik voor verschillende klanten websites vorm gegeven en gebouwd. Ik vind het een uitdaging om het uiterste te halen uit het programma waarmee de site gebouwd wordt.

 • Fotografie

  Fotografie kom je op vele manieren tegen. Of het nu gaat om het vastleggen van een creatief proces of het maken van sfeerbeelden. Inmiddels heb ik een heel archief met natuurfoto's en creatieve sfeerbeelden.

 • Stappenplan

  Regelmatig wordt ik gevraagd om een creatief proces te fotograferen in stappen voor publicatie online of in een magazine. Ik lever hiervoor zowel de foto's als tekst. Uiteraard wordt er in overleg besloten wat het eindresultaat gaat worden.

 • Brochures

  Er is nog steeds vraag naar reclame op papier. Van brochure tot visitekaartjes. Het blijft leuk om iets dat ik digitaal vorm geef, in mijn handen te krijgen in papier. Uiteraard is het geen probleem om hierbij rekening te houden met de huisstijl.

 • Videografie

  Video's worden steeds vaker gebruikt als reclame uiting, vooral voor social media. Naast het filmen van het creatieve proces, monteer ik ook video's en voeg ik waar nodig foto's en teksten toe.

  Videografie 
 • Illustraties

  Naast het maken van abstract kunst vind ik het ook heerlijk om te illustreren. Daarbij gebruik ik aquarel en voor de fijne details pennen en stiften. Illustraties kunnen op verschillende manier worden toegepast. Voor b.v. posters of kaarten.