Kunstlijn groot succes!

Kunstlijn groot succes!

Kunstenaar Siona Snel nam deel aan het eerste weekend van de Kunstlijn (kunstroute) in Haarlem op 4 en 5 november. Het waren regenachtige dagen maar dat nam niet weg dat er veel bezoekers een kijkje kwamen nemen in haar atelier in de Vosmaerstraat. 

"Voor de Kunstlijn had ik zoveel mogelijk meubels verwijderd uit de woonkamer, zodat mijn schilderijen goed tot hun recht kwamen. Aansluitend aan de woonkamer heb ik een klein atelier, waar ik tijdens de Kunstlijn aan het werk was."

Naast het succes van de Kunstlijn ontving Siona ook nog een nominatie. De vakjury van de Kunstlijn werden diep geraakt door het werk van Siona die op  overzichtstentoonstelling hing. Deze werd georganiseerd door het Kunsten Huis in Haarlem. Het schilderij getiteld "Ground Frost" is een abstract kunstwerk dat Siona in 2022 maakte en geïnspireerd werd door een periode van onzekerheid in haar leven.

"Ik schilder meestal zonder een vooraf opgezet plan, dus het is voor mij altijd een verrassing wat er ontstaat. Meestal kan ik pas achteraf bepalen wat mij geïnspireerd heeft om een werk te maken. Tijdens het schilderen geef ik mijn gedachten de vrije loop, waardoor emoties vrij spel krijgen en zo in mijn werk zichtbaar worden."

Terug naar blog