Kunstenaar Siona Snel toegelaten tot de KZOD

Toegelaten tot de KZOD

In 2023 verhuisde kunstenaar Siona Snel voor de liefde naar Haarlem. In Haarlem wil ze graag haar kunstzinnige bezigheden gaan uitbreiden. Naast het verkopen van haar kunst, begon ze ook al met het geven van mixed media schildertechnieken workshops en cursussen op vrijdag bij Hart in Haarlem. 

"Toen ik net verhuisd was ben ik op zoek gegaan naar de kunstzinnige bezigheden hier in de stad. Ik stuitte al snel op kunstenaarsvereniging KZOD. Zij organiseren o.a. exposities, maar zetten zich ook in voor de kunst en cultuur in de stad. Wat mij onmiddellijk aansprak"

Voor aanmelding bij de KZOD vind ballotage plaats. Siona toonde samen met 4 andere kunstenaars haar werk in Galerie de Waag. Waar het werk bekeken werd door de ballotage commissie. Eind oktober kwam dan eindelijk het verlossende woord. Siona is toegelaten tot de KZOD.

"Ik kijk ernaar uit om mijn werk te tonen aan het publiek in Haarlem. Daarnaast hoop ik me actief in te zetten voor de vereniging en zo in contact te komen met andere kunstenaars."

Terug naar blog