mixed media workshop

Nieuwe mixed media workshops bij Hart in Haarlem!

Wat is mixed media?

Bij mixed media werk je met verschillende media om kleur aan te brengen of je plakt iets in je kunstwerk. De mogelijkheden zijn oneindig. Alles kan en alles is goed.

"Het werken met mixed media technieken geeft mij vrijheid. Elke gedachten die in me op komt kan ik zo tot leven laten komen. Het geeft me rust en niet denken is daarbij belangrijk. Op het moment dat ik mijn gedachten loslaat, krijgen emoties een belangrijkere rol en dat zie je terug in mijn schilderijen."

Onlangs heeft Siona de cursus ook als losse lessen beschikbaar gemaakt. Dit geeft jou de kans om kennis te maken met mixed media schilderen, zonder dat je daar meteen een hele cursus voor hoeft te volgen.

Tijdens de workshops van Siona leer je een mixed media techniek met acrylverf, inkt, softpastels of oliepastels. Daarnaast gebruiken je soms ook collagetechnieken. Siona laat laag voor laag zien hoe zij het werk heeft opgebouwd. Uiteraard heb je de vrijheid om je eigen kleuren en vorm te kiezen. Elk werk is op het einde van de workshop daarom ook anders.

Siona geeft al meer dan 10 jaar lessen in mixed media. Onderdeel van het mixed media schilderen is het experimenteren. Door deze experimenten en haar werk bij Royal Talens heeft ze een enorme kennis op gedaan over allerhande schildermaterialen. Deze kennis deelt ze graag met jou!

"Lesgeven is voor mij belangrijk. Ik geniet ervan om je te inspireren en je te laten verrassen van het resultaat. Mijn doel is om je te laten ervaren hoe bevrijdend het kan zijn om te schilderen, zonder dat er per se iets moois uit hoeft te komen. Door de ervaring die je opdoet tijdens de workshop, ga je thuis ook anders kijken naar de materialen die je in de kast hebt liggen. Mijn ultieme wens is dat je daarmee aan de slag gaat en zo je leven verrijkt."

Terug naar blog